Lijn 3

Auteur: Bezoeker

Nooit geweten dat "Lijn 3" al langer bestond.
Een beetje fatsoenlijke oefenruimte in Amsterdam vinden was sowieso niet gemakkelijk in de jaren 60. Wij (Space 7)hadden de ongelooflijke mazzel dat we aan de Haarlemmerweg 502 (thans parkeerterrein van de Postbank) een oud vrijstaand boerderijtje annex woonhuisje konden gebruiken als oefenruimte. Het stond nagenoeg op instorten maar we mochten het gebruiken omdat makelaar Hoen speculeerde met de grond en het huis voor hem bijzaak was. Van 1966 tot 1973 daar gerepeteerd en een geweldige tijd gehad. Op een enorme brand na , die de ernaastgelegen loodsen van Steenhouwerij "Gerard" volkomen in de as legden.

Die singles zijn inderdaad moeilijk te vinden. Ik heb hier "What's that sound" (orig.Stephen Stills) van hun. Verder heb ik met mijn bandje (Space 7) "The game of love" van Bobby Green Selection gespeeld. Ik zoek nog steeds naar de overige singles van Bobby Green Selection.