Hoi Buurtgenoot

Auteur: Fred Fontijn (fred@fontijn.nl)

Dag Marianna,
Eerlijk gezegd herinner ik je als Marjan. Maar ik ga er vanuit dat dit in de loop der jaren wat is veranderd. Geeft niks je bent nog steeds een Luttikhuis en die herinner ik mij wel. Voor Bertus heb ik mijn zus niet nodig, we stonden regelmatig samen te 'tienen' op het korfbalveld. Daarnaast heb ik hem heel wat wedstrijden zien spelen in het eerste. Van jou wist ik niet meer dat je korfbalde. Maar ook je ouders waren mij bekend, tenslotte woonde mijn oma en de oudste zus van mijn moeder, tante Trees in de Tjerk op nummer 9 en was ik lange tijd bevriend met jullie overbuurjongen Ramon sterker.
Vorig jaar oktober was er van mijn lagereschool klas een reunie, precies vijftig jaar nadat we van de JPS af waren. Ook een verslag daarvan staat op deze site. Omdat ik in een periode van nostalgie zit, schreef ik een aantal stukjes voor deze site, tik bovenaan de pagina mijn naam maar eens in en ze komen allemaal te voorschijn. Ook via Sporting West is al eens een artikel van mij aangekondigd en sinds die tijd kijk ik regelmatig op jullie website. Wij wonen al weer 34 jaar in Drenthe, Betty nog steeds in Amsterdam. Leuk van je gehoord te hebben en doe de groeten aan je grote broer.