de liefste juffrouw van de 3de lhno

Auteur: Brenda Trubendorffer

Hoi marga melchers,eindelijk heb ik u gevonden.U was mijn liefste en mooiste juffrouw van de lhno op de burgemeester de vluchtlaan.In 1972 kwam ik op die school en al gauw kwam ik erachter dat die school niks voor me was,ik was ook wel een ettertje op die school,een rebelse meid.Alleen bij u voelde ik me op me gemak en ik zal eerlijk zijn schrik niet,later kreeg ik een gevoel van verliefdheid op u.Ik schrok me dood want toen was homosexualiteit dat bestond toen niet.Maar als ik nu zie op de foto heb u nog steeds een open en stralende uitstraling(natuurlijk ben ik niet meer verliefd op u).Ik wou u dit laten weten omdat de eerste liefde en dan nog op een vrouw die vergeet ik nooit meer.Marga Melchers leuk om u gevonden te hebben en ik wens u alle goeds.Doeg Doeg