eigenheimer

Auteur: Bezoeker

Ik zat er veel in de periode 1982 tot 1988, maar daarna kwam ik ook nog wel eens lang totdat het opeens een heel ander soort cafe werd. Ik heb Johan en Mia meegemaakt, Ome Nico en zijn vrouw die het toen overnamen en daarna Tini en Luuk. Kan me nog vele namen herinneren. Rooie Willem, Oma Han die altijd even kwam biljarten op zijn oude dag. Harrie Lampie met zijn nieuwe ronde nieuw kansen met zijn kaartspelletje. Bertus H. achter de bar, daarna Ton van de B, Namen als Jan F. die nooit een cent bij zich had, maar altijd even iets van iemand moest lenen van iemand voor een "binnenkomertje", al was het maar 2 piek. Fredje Postbode, Jan de Boekhouder, Theo ambtenaar, Dirk en Marjan, Robby de Zeeman en ja nog zo'n aantrekkelijke vrouw Dorien en weet ik veel wie al meer. Was in de zomer van 2007 nog even bij Rinus Pelgrom maar las via deze site dat hij helaas vorig is overleden.