wigbolt

Auteur: Sabien

Hoi Marie-Anja
Leuk hoor meid die site van jou.Ach met weemoed denken we nog wel eens terug naar die tijd.Mooie tijden ook wel eens verdrietige tijden,zoals de aan en uit relatie van Ton en mij.Maar het is allemaal goed gekomen hoor we zijn alweer bijna 36 jaar getrouwd en sinds vorige week ons vierde kleinkind gekregen we hebben nu twee jongens en twee meisjes en zo worden wij allemaal ouder en ouder maar mijn jaren uit de wigbolt vergeet ik nooit meer.Om 1 reactie heb ik mij best kwaad gemaakt en dat was de gene die zulke nare dingen over jullie gezin had geschreven nou als er iemand hard aan het werk was vroeger dan was het wel je moedertje.Ik kwam ook regelmatig over de vloer en er was niets mis met jullie gezin hoor.Ik kan mij nog herinneren dat wij met Peter-Paul in de achterkamer zaten en dat Peter-Paul zijn act op ging voeren van de incebiele(geen imbeciele) verkenner,wij hebben ons tranen zitten lachen ik weet niet of jij je dat nog kunt herinneren maar ik wel.Ook kan ik mij nog herinneren dat jullie eens 'n verstopping hadden in het toilet jij moest toen de loodgieter bellen we stonden samen in de telefooncel en je stond alleen maar te schreeuwen van NOODGEVAL IN DE WC.NOODGEVAL IN DE WC Ik ben ook dit voorval nooit vergeten.Nou meid ik zou zeggen ga lekker door met je leuke verhalen het is erg leuk om te lezen.Groetjes van Sabien.