Familie Corbran

Auteur: Hanneke Suurenbroek

Nou en of ik de familie van "Dumpie" nog ken. Dat kleine rothondje heeft een keer heel hard in mijn duim gebeten. Paula Friskes ken ik ook nog wel, De auto's van Corbran....dat wat een groot feest. Zo'n oude volkswagen met van die uitklapbare knipperlichten, een volkswagen bestel, waarop we altijd speelden. Mocht niet, maar het was wel heel spannend. Vriendinnen uit die tijd, Lia Dopp, Ria Grifhorst, Paula Friskes (had ook nog broer Fred en nog meer zusjes volgens mij), Wim en Ruud Mulder, mijn zusje Marian, broer Ton, de familie Adrichem etc. Familie Lensen. Wat heb ik daar een heerlijke jeugd gehad. Mevrouw van Teefelen met zoon Fransje. Inderdaad altijd de politie bellen als we weer een op dat heerlijke grasveld speelden (verboden te betreden....pff niets van aantrekken).