Bedoeld voor Anita.

Auteur: Bezoeker

Lieve Anita en ook Corrie Vlug, pas nu lees ik jullie reacties. Een heel leven weer ertussen. Anita, over Jopie, onze Joop (Johannes Paulus Maria) geboren 27 augustus 1946, geen goede berichten. Hij heeft zijn eigen leven op 22 augustus 2001 beeindigd. De pijn is minder, gemis niet.

Een groot deel van jouw herinneringen zijn ook die van mij. Dappere Dodo en tantie Hannie, nou en of. Minnie en Johnie Beunk weet ik zekker nog, tussen Epskamp en Bentelaar in.

Hannie woont in Australie en die diepe vriendschap uit onze jeugd bestaat nog steeds. Ik heb nog steeds contact met haar. Hoe is het Chris, gaat het goed met hem. Ook Johnie Bentelaar zou ik nog wel eens van willen weten, hoe het gaat.

Kun jij je nog de familie Wehkamp herinneren. Die woonde in het huis waarin later Van Leeuwen kwam wonen.

Nou ik hoop dat je dit oooit nog leest.

Je kunt me altijd mailen op ien@hib.nl