Heitje voor een karweitje

Auteur: Pieter Visser

Ja, Pieter het waren leuke tijden toen.

Ik heb bij Café De Luifel toen nog de meeste omzet gehaald met “ Heitje voor een karweitje “ . Ik ging toen glazen ophalen en wat kleine dingen doen zoals vegen en vergeet nooit dat ik ook van de klanten geld kreeg. Vanzelfsprekend ben ik onderweg als een goede padvinder de helft van de omzet verloren ( hum, hum, hum ).

Kan me niet voorstelen dat je in deze tijd nog in zo’n padvinderspakje ( oké, alleen met Carnaval dan) op straat durft, je komt echt op een enkele Gaybar na geen Café meer binnen om een karweitje te doen.
Wat te denken om Akela te zijn in deze tijd!!. Elke zaterdagmorgen in je korte broek naar het clubhuis in het grote bos met de Welpen spelen en ik denk dat je tegenwoordig met die hobby meer vast zit op het politiebureau dan op het clubhuis.

Pieter Visser