Verhalen rond de plas

1 Fan
Boulevard Oostoever met het karakteristieke Café Oostoever Café Oostoever staat er gelukkig nog en zal er ook nog wel een tijdje blijven staan.<br />Foto: To Linger Boulevard Oostoever met het karakteristieke Café Oostoever.<br />Foto: To Linger Foto: To Linger, 2010 Foto: To Linger, 2010

Er is komend weekend - vanaf vrijdag! - van alles te doen, te zien en te beleven rond de Sloterplas.
En op zondag is het Geheugen van West er ook en u kunt dan luisteren naar verhalen.

Boulevard Oostoever

Aan Boulevard Oostoever kan men genieten van theater, stand-up comedy en verhalenvertellers, van de Smaakmarkt en van de Kunstwestmarkt.

Verhalen uit de buurt

Zondagmiddag 27 juni zullen ondermeer door vrijwilligers van het Geheugen van West verhalen voorgelezen worden in de verteltent aan de Boulevard Oostoever.

- Programma Verteltent zondag
13.00 - Vertellers uit de buurt