West Beach Filmfestival

7 Fans

Van 26 augustus tot en met 17 september 2011 kunt u weer prachtige films bekijken aan de Sloterplas.

Openlucht bioscoop aan de Sloterplas Foto: website Stadsdeel Nieuw-West; fotograaf Roelof Fruithof (Outdoor Cinema)

Helemaal gratis en voor niets! Er staat dan vier weekenden lang een openluchtbioscoop opgesteld bij het Sloterparkbad. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u onderuitgezakt genieten van zowel klassieke als recente films.

Als het regent en stormt worden de films binnen vertoond in het café van het Sloterparkbad. Kom vroeg want er is een beperkt aantal plaatsen. Het terrein gaat om 20.00 uur open, het voorprogramma start om 20.30 uur (o.a. eindexamenfilms van de filmacademie) en de hoofdfilm om 21.00 uur.

Kijk voor het programma en andere informatie op West Beach Filmfestival.