Lotus Pocus

Amsterdams Stadscircus op 8 mei op Plein '40-'45

Uit de voorstelling van 2010 'Babayaga' Foto: website Lotus Pocus

Voor wie een opleiding heeft afgerond bij het Chinese Staatscircus ligt de hele circuswereld aan zijn of haar voeten. Je kunt kiezen, Cirque de Soleil, het grote Ringling Brothers maar ook het Nederlandse Magic Circus!

Dit jaar reist het Magic Circus rond met de nieuwe productie Lotus Pocus. Lotus verwijst naar de fantastische artiesten van het Chinese Staatscircus die dit jaar meedoen, maar ook naar de magie, die je als vanouds in het Magic Circus of Amsterdams Stadscircus aantreft.

Tot half mei reist het circus onder de naam Amsterdams Stadscircus rond in Amsterdam. 8 mei staat het circus weer op Plein '40-'45, en wie een stadspas heeft kan bijna voor nop de voorstelling bezoeken.
Luchtacrobatiek, jongleurs, clowns, en nog veel meer luchtacrobatiek, een slangenmeisje, en spraakmakende Chinese balanskunsten.

100 minuten spektakel, dus kom kijken!
Voorstelling om 16.00 uur