PARAMARIBOSCHOOL 1951-1958 Irene STIL Crijnssenstr.78

Auteur: irene STIL

Hallo Allen,Dit alles wat ik hier lees is zo leuk ,ik was al een tijd op zoek naar dit alles.Ja Ronald Jonker ik ken de meesten van ons nog zeer goed,daar we allen zo dicht bij elkaar woonden om de school heen kan je wel zeggen.van Aardweg de winkel op de baarjes was jij niet de zoon??Ik heb nog een klasse foto van ons allen.Ook een jongen uit A.veen zat bij ons.
Willy Montezinos (vader Rijwielen handel) op de Baarjes.Marga Kraaienpoel ken ik, haar neefje (nwe generatie)zat naast mijn zoon in de klas in Hoorn,ik nam ze eerns mee naar de P.Stuyvesantstr. op weg naar de Crijnssenstr.toen Martin Verhoef zei,daar woonde mijn oma in het benedenhuis en mijn moeder op 2 hoog ze was ook bevriend met Ria Otten,ik zei nee toch ,ik heb jou tante in mijn poezie album staan.Sonja v.Rhenen was een goede vriendin van me, daar zou ik graag kontakt mee willen.Els Leibrand heb ik ook mee gespeeld die 2 woonden dicht bij elkaar tegenover het schoolplein.Rob Mast (Cr.str)Gerry Meyer (p/stuy.str).Jan en Saskia de Ruyter (moeder was van Russische afkomst??)Jennie en Els die in het benedenhuis woonden tante en nichtje in de zelfde klas bij ons(Cr.str).Rob v.Vliet woonde nog altijd in de Cr.str.volgens het naambordje op de deur.Alsook Sonja en Elly Kooy zelfde adres woonde ze ooit.(verdieping lager).
Ik stond 3 jaar geleden in de V.D. Hoorn bij de kassa en daar zei een vrouw bent u Hanna Stil,ik ging door de grond, daar dit mijn zus (was) zei is tegen de 30 jaar overleden en ik zei Nee die is heel lang geleden overleden,maar ik ben wel haar zus, Edith Smith was ze die ook in de Cry.str. woonde.Ik zelf heb bijna 20 jaar in Z.Afrika gewoond.Wel ik heb zelf K....en hoop in een niet te lange tijd toch iets te vernemen van jullie,daar onze school met tandartsenkamertje boven me wel laat terug denken wat een martelkamer het was,mijn vader heeft overigens wel bijna 60 jaar op het zelfde adres gewoond.