Nieuwe webredacteur

Jan Hart neemt het stokje over

Amsterdam-West, Amsterdam Nieuw-West

Na ruim 8 1/2 jaar neemt Jan van Zijp afscheid als webredacteur van het Geheugen van West.

Meneer Haring - eieren zoeken met oom Piet Deze foto werd gemaakt in 1946. U ziet op de foto de schrijver van dit artikeltje als jongentje van 12 jaar met Piet Sickman, een tuinder uit de Sloterpolder, waar nu het Rembrandtpark ligt. Deze foto werd gemaakt in 1946. U ziet op de foto de schrijver van dit artikeltje als jongentje van 12 jaar met Piet Sickman een tuinder uit de Sloterpolder, waar nu het Rembrandtpark ligt.

Jan van Zijp: "Het was een mooie tijd en dankbaar werk. Al die mensen die een stukje van zichzelf blootgeven en stukjes geschiedenis naar boven halen. Fantastisch. Ook ikzelf werd er rijker van en kon mijn eigen geheugen-plakboek - met herinneringen aan die mooie stadsdelen waarin ik opgroeide en waarnaar ik na veel omzwervingen weer terugkwam - uitbreiden met heel veel mooie bladzijden. Maar nu, na zoveel jaren, is het tijd om iets anders te gaan doen. Ik wens Jan Hart (de nieuwe webredacteur) heel veel succes en ik wil iedereen die betrokken is bij het Geheugen van West bedanken voor wat ze mij op welke manier dan ook gegeven hebben. Er staan nu meer dan 1900 verhalen op onze website. Mijn favoriete verhaal is Herinnering aan vervlogen tijden en dat komt ook door de foto."

"En volgend jaar bestaat het Geheugen van West 10 jaar. Dat gaat gevierd worden, dus let de komende tijd goed op deze website!"

De webredactie is te bereiken via het e-mailadres:
redactie@stichtinggeheugenvanwest.nl

Siebe de Roos

bedankt en veel geluk beide.

Beste Jan (van Zijp) bedankt voor het prettige contact dat we enige malen hadden bij het plaatsen van mijn verhalen en de prijsvragen en ik wens je veel geluk verder met wat je gaat doen. Voor de nieuwe Jan heel veel succes gewenst met deze prachtige website.
*excuses voor mijn wat late reactie

Vriendelijke groet,

Siebe de Roos
st.deroos@hotmail.com

Voor Jan en Jan

Beste Jan (de oude),
Ik sluit mij aan bij de reactie van Jan W. Hoewel ik het wel heerlijk vind om ´achter mijn geraniums´ te blijven en vandaar af en toe een bijdrage voor Het Geheugen te leveren.
Dankjewel voor alles!

Beste Jan (de nieuwe),
Ik zal er niet zijn om kennis met je te maken op de komende vergadering, want ik moet werken. Ik wens je veel succes, en vooral plezier bij Het Geheugen!

Oude en Nieuwe webredacteur

Bedankt voor al de contacten met jou en vele anderen. Door jou bleef ik achter de geraniums vandaan, en kreeg ik kramp in mijn vingers van het verhalen schrijven. Veel succes en blijf gezond in de komende jaren.

De komende tijd gaan wij kennismaken. We weten nog niet veel meer dan dat je onze nieuwe webredacteur zal zijn. Hoop dat het je zal bevallen. Tot ziens.

Okko Steensma

nieuwe webredacteur

Beste Jan,

Ook ik wil je bedanken voor de leuke samenwerking, ook al bleef het bij het heen en weer zenden van mailtjes over het plaatsen van verhalen. Ik wens je veel succes met je verdere loopbaan.

Piet Veenboer

NIEUWE WEB-REDACTEUR

Beste Jan, jij hebt mij een aantal malen geholpen. Jij reageerde altijd erg snel op de emails en wens je veel plezier bij de nieuwe werkplek......En de volgende redacteur moet maar eens denken aan de wederopstanding van de rubriek: Wistjedatjes(in welke vorm dan ook), want het was leuk om daarover te schrijven. Jan,blijf lachen en een gezond 2014

Theo van Genne

nieuwe webredacteur

Jan van Zijp bedankt voor alles,dat je zeurpieten zoals ik (lol)de kans hebt gegeven om onze harten te luchten veel succes bij wat je verder ook gaat doen en Jan Hart veel succes op deze website en hoop dat je er veel veel plezier aan beleeft.