Laatste kans: Watisdatje juni 2011

7 Fans

Doe gratis mee, vind de foto en loot deze maand mee voor de boekenbon van Euro 12,50. Zelfs met een zoekmachine - zoals Google - kunt u het verhaal vinden. Tik in het zoekvenster van Google "roosters met gaten geheugen van west" en voilá.

Of stuur een e-mail en meld u aan voor de fotopuzzel. U krijgt dan de eerste letter van acht letters toegestuurd!

Het urinoir onder de brug van de Burgemeester Röellstraat/Burgemeester Cramergracht Bij welk verhaal staat deze foto? Foto: Ruud van koert, 26 maart 2008

Watisdatje
Wat u moet doen is het stukje foto herkennen van onze website. Misschien moet u daarvoor zoeken op onze website, maar het is de moeite waard.
Want deze maand wordt er onder de inzenders een boekenbon van € 12,50 verloot.

Hoe werkt het?
Deze keer wordt de hele foto getoond en een aanwijzing gegeven: Ruud van Koert heeft het verhaal geschreven. Hoe heet het?

Oplossingen insturen
Om kans te maken op de maandprijs stuurt u per e-mail uw oplossing in: de naam van het verhaal of het nummer van de webpagina waarop de foto staat (dat nummer kunt u vinden boven in de adresbalk met de URL van het verhaal - dit stuk heeft bijvoorbeeld nummer 16487). Stuur uw oplossing naar de redactie van het Geheugen van West. U krijgt een bevestiging van uw inzending met daarbij een puzzelletter. Die letter moet u goed bewaren.

Speel acht maanden mee
Dus als u kans wilt maken op die mooie hoofdprijs, speel dan vanaf nu elke maand mee met ons Watisdatje-spel. U krijgt dan elke maand een letter en na acht maanden kunt u uit die letters een woord vormen. Dat woord is de oplossing van het Watisdatje-spel 2011-2012. Wanneer u in januari 2012 dat woord instuurt maakt u kans op de hoofdprijs ter waarde van € 50,- of op een van de kleinere prijzen.

Maar als u de oplossing niet weet of niet kunt vinden?
Geen probleem, stuur toch na de derde week in een maand een e-mail naar de redactie van het Geheugen van West en zet daarin dat u de oplossing niet heeft kunnen vinden. Dan krijgt u alsnog de letter van die maand toegestuurd. Dus iedereen kan meedoen! De enige voorwaarde is dat u elke maand meespeelt.

De spelregels
Het spelreglement Watisdatje kunt u lezen door op deze link te klikken.