Betrokken bij jouw stadsdeel?

Meld je aan voor de OMWaNA stadsdeelgroep Geuzenveld/Slotermeer!

De bijeenkomst vindt plaats:
**dinsdag 28 februari 2006
‘t Pluspunt
Alberdakade 3-9**

Het OMWaNA is een initiatief van een groep oudere migranten in Amsterdam. Zij willen van Amsterdam een bruisende stad maken, waarin mensen uit verschillende bevolkingsgroepen en van verschillende leeftijden met elkaar creatieve projecten en activiteiten ontwikkelen die uitdrukken wat zij belangrijk vinden.
Daarbij staan vier thema’s centraal:
1. Opvoeding
2. Sociale verantwoordelijkheid
3. Wonen en veiligheid
4. Verbondenheid met je land van herkomst

Het OMWaNA kent een stedelijke kerngroep en vier stadsdeelgroepen. Tijdens de startbijeenkomst van de stadsdeelgroep Geuzenveld/ Slotermeer:
- Krijg je informatie over het OMWaNA
- Maak je kennis met de vrolijke manier van werken van het OMWaNA
- Kun je je opgeven als lid van de stadsdeelgroep

Hoofdtaak van de stadsdeelgroep is het opstellen van een OMWaNA programma voor Geuzenveld/Slotermeer en het organiseren van de uitvoering van dat programma. Hierbij kun je denken aan activiteiten als film, theater, debatten, muurschilderingen en muziekprojecten. De stadsdeelgroep wordt daarbij ondersteund door professionals van de stichting BMP en - op verzoek - door kunstenaars, toneel- en filmregisseurs, verhalenvertellers, docenten, sportinstructeurs, enzovoort.

Oproep van OMWaNA

Oproep van OMWaNA