Zid Mixt Zondag

7 Fans

Het Amsterdamse ZID theater biedt op zondag 16 oktoberweer een podium aan (on)bekend talent uit de wijk op haar bekende maandelijkse community art minifestival Zid Mixt Zondag

Ontwerp: Maria Morales

Kinderen van de Paulusschool, de Boomgaardschool en de Waterkant zullen spetterende acts laten zien, ondermeer met streetdance presentaties. Een casting director van het bekende Elske’s Kast, die met kinderen in tv-series en films werkt, komt daarover vertellen. En gezamenlijk wordt gekeken naar de nieuwe film van Bo Bergtop en Mignon van Ingen van Moksi-Mix voor Kids: “Het Wilde Westen”, waarin kinderen uit West spelen.

ZID MIXT ZONDAG is een middag vol spetterende optredens uit de wereld van theater, dans en film. Deze afwisselende middag is geschikt voor jong en oud. De presentatie is in handen van spreekstalmeester Sebo Bakker en wordt afgesloten met een gezellige Meet, Greet, Dance & Lounge.

Workshop Streetdance
Sharon Mangoendinomo geeft een gratis workshop streetdance voor kinderen van 7-12 jaar.