Kerstmarkt van Jan

De eerste editie van de ‘Kerstmarkt van Jan’ vindt 11 december 2011 plaats op het Jan Maijenplein.

Exterieur van de Nederlands hervormde Jeruzalemkerk Jan Maijenstraat 14, ontworpen door architect Ferdinand B. Frantzen Gzn. Foto: Beeldbank van het Stadsarchief van Amsterdam, april 1929

De ingrediënten voor de ‘Kerstmarkt van Jan’ zijn midgetsjoelen, live muziek, lekker eten en drinken en ouderwetse vinylplaten.
Van 14.00u tot 18.00u zal het Jan Maijenplein omgetoverd worden tot een kerstmarkt met lokale ondernemers als Ietje Company (kinderkleding), POM Amsterdam (shawls), Knotsknetter, biologische olijfolie, viltporselein en vele anderen.

Jan Maijenplein, een plein wat qua naam eigenlijk niet bestaat! Het ligt tussen de James Cookstraat en de Jan Maijenstraat.

Redactie Geheugen van West

Dit verhaal gaat over 11 december 2011

annet Bartels

Kerstmarkt van Jan 16 december 2012

Kan ik ook deelnemen met mijn sieraden en tassen van oude fiets- en autobinnenbanden en oude postzakken? www.annetbartels.nl