Vertelvoorstelling - “Voordat het zand kwam, was hier mijn boerderij”

Zondag 14 oktober vanaf 15 uur in het Van Eesterenmuseum.

1 Fan

Een voorstelling met verhalen van de boeren en tuinders die woonden waar nu de Westelijke Tuinsteden zijn.

Voorbeeld van klederdracht Oude ansichtkaart Schrijfster Marja van der Veldt, uitgever Stichting uitgeverij Noord-Holland, ISBN 8789071123658 Schrijfster Marja van der Veldt, uitgever Stichting uitgeverij Noord-Holland, ISBN 8789071123658 Pagina 59 uit het boek 'Ruim Zicht' - Schrijfster Marja van der Veldt, uitgever Stichting uitgeverij Noord-Holland, ISBN 8789071123658

Met Marja van der Veldt (schrijfster van het boek Ruim Zicht; boerderijen onder het zand van Amsterdam Nieuw West). Zij vertoont foto’s en oude landkaarten die een beeld geven van hoe het er toen uitzag. Verder vertellen o.a. Willem van den Broek, Ria Stricker, Els en Pieter van Staaveren. Samenstelling en regie door van Anne van Delft, in 2011 door Stichting Vertellen uitgekozen tot Verteller van het jaar, vanwege haar pionierswerk op het gebied van vertellen.

Datum: Zondag 14 oktober
Inloop: 14:30 uur