Diderot 13d presenteert Els Bannenberg

Tentoonstelling Go West 9 - 28 november 2012

Verteller: Diderot 13d
1 Fan

Go West vormt ook de opmaat naar de open dag van Diderot 13d en andere creatieve initiatieven in Amsterdam Nieuw-West op zaterdag 10 november.

Zowel op de tentoonstelling als op de open dag bent u van harte welkom!

Detail schilderij Els Bannenberg - .

Go West
Alles buiten de Ring Amsterdam lijkt op het eerste gezicht ver weg. Nieuwsgierigheid echter maakt de afstand kleiner en beloont bezoekers van Nieuw-West met onvermoede vondsten. Zoals de tentoonstelling Go West in Diderot 13d, waar Els Bannenberg van 9 tot 28 november schilderijen laat zien die zij tussen 1995 en 2012 heeft vervaardigd.

Of zoals de broedplaatsendag Nieuw-West op 10 november, wanneer een brede golf van initiatieven om cultuur over de A10 te tillen haar deuren opent voor het publiek. Op die dag zijn de ateliers en werkplaatsen in de Diderotstraat van 12 tot 18 uur vrij toegankelijk
voor het publiek.

Opening Go West
vri jdag 9 november 17—20 uur

Openingst i jden: zaterdag 10 november 12—18 uur, in aanwezigheid van de kunstenaar; verder op telefonische afspraak: 06-49848507.

Open dag ateliers en werkplaatsen Diderot: zaterdag 10 november 12—18 uur.

Bereikbaarheid met openbaar vervoer : vanaf Cent raal Stat ion t ram 13, vanaf Stat ion