Klederdracht op ansichtkaarten?

Gezocht

7 Fans

Is iemand in het bezit van boekjes met oude ansichtkaarten van voor 1950 uit het gebied wat nu Amsterdam Nieuw-West is?

Voorbeeld van klederdracht Oude ansichtkaart Schrijfster Marja van der Veldt, uitgever Stichting uitgeverij Noord-Holland, ISBN 8789071123658 Schrijfster Marja van der Veldt, uitgever Stichting uitgeverij Noord-Holland, ISBN 8789071123658 Pagina 59 uit het boek 'Ruim Zicht' - Schrijfster Marja van der Veldt, uitgever Stichting uitgeverij Noord-Holland, ISBN 8789071123658

Graag zou ik deze boekjes in willen zien.
Ik ben bezig de klederdracht van dit gebied uit te zoeken en ben al een heel eind op weg. Misschien staan er in zulke boekjes ook foto's van mensen in klederdracht.
Als ik veel gegevens bij elkaar heb wil ik deze gaan publiceren.

Met belangstelling kijk ik uit naar reacties!
Groeten,
Gerda van der Linde

Bent u in het bezit van zo'n boekje of van een ansichtkaart met klederdracht uit dit gebied? Stuur een e-mail aan: Gerda van der Linde