Van Eesterenmuseum

Speciale kerstopening op 28 december

1 Fan

Het Van Eesterenmuseum is gesloten van 21 december 2012 tot en met 3 januari 2013, maar op vrijdag 28 december zien we je graag.

Kerst in het Van Eesterenmuseum

Vier de Kerst mee
Ben je op deze dag vrij vier deze dan met een bezoek aan het Eesterenmuseum en museumwoning. Van 11:00 tot 17:00 uur ben je van harte welkom voor een kerstkransje, rondleiding door de sneeuw of de knusse jaren '50 kerstsfeer de museumwoning. Er zal deze dag geen rondleiding zijn naar de museumwoning, maar na het kopen van een kaartje in het museum, kan je hier vrij inlopen tussen 11:00 tot 17:00 uur. En vanaf vrijdag 4 januari 2013 zijn we ook weer open.

Meer weten? Hier staat het actuele nieuws van het Van Eesterenmuseum.

Kijk voor meer info over het Van Eesterenmuseum op: http://www.vaneesterenmuseum.nl