Geen respect voor discriminatie

Aftrap bij 'Van de Buurt'

Landlust, Bos en Lommer

Vrijdag 1 maart 2013 van 16.30 - 19.30 uur, met burgemeester Van der Laan en free fight kampioen Nordin Bensellam.

Geen (respect voor) discriminatie

Helaas zijn er recentelijk diverse gevallen van discriminatie geweest in onze mooie Landlustbuurt. Wij vinden dat dit niet kan en hebben besloten nú in actie te komen. We vragen jou ook in actie te komen. Kom daarom naar Van de Buurt (Gerard Callenburgstraat 1, Amsterdam) om te laten zien dat jij ook géén respect hebt voor discriminatie.

Je bent niet alleen. Ook onze burgemeester, de heer Van der Laan en free fight kampioen Nordin Bensellam zullen aanwezig zijn om samen met ons op te boksen tegen discriminatie.

Wij vinden dat je in ons West mag houden van wie je wilt houden, mag dragen wat je wilt dragen, mag geloven wat je wilt geloven. We willen wonen in een buurt waarin we respectvol met elkaar leven, en opboksen tegen alle vormen van discriminatie.

Na de aftrap hebben we een feest bij Van de Buurt. Wees er bij, aanstaande vrijdag 1 maart om 16.30 uur en neem je buren mee!

Like ons ook op facebook en volg ons op twitter

Met vriendelijke groet,