Geluksoptocht, rappen en eten met De Engel

We bouwen een feestje vol geluk op zondag 10 maart in de Struikbuurt

Slotermeer

De Engel nodigt iedereen uit om in een vrolijk gewaad rond 14.45 uur naar Tante Ali te komen. Vervolgens maken we een rondgang door de buurt met muziek en ballonnen of kun je meedoen aan een rapworkshop. Daarna is er een fototentoonstelling en gaan we lekker eten. Deelname aan de dag is gratis.

Voor de deur van Tante Ali

Kami-Kazi
De rapworkshop is met name gericht op kinderen en wordt gegeven door Rida. Deze jonge rapper is in opleiding bij niemand minder dan de zeer bekende Kami-Kazi. Hij verzorgt zondag een leuke workshop waarin een mini-rap wordt gemaakt. Die wordt later op de dag gepresenteerd.

Fototentoonstelling
Bijzonder hoogtepunt van de middag is de opening van een speciale fototentoonstelling. Buurtbewoonster Suheila wordt gelukkig van fotograferen en heeft de afgelopen maanden prachtige foto’s gemaakt tijdens de verschillende buurtactiviteiten. Ook heeft ze mensen gefotografeerd met vleugels. Hiervan heeft zij een expositie gemaakt, die deze zondag wordt geopend in Tante Ali.

Muziek en soep
Daarna gaan we lekker met zijn allen soep eten, kunnen we praten over de voorstelling én is er ook nog een loterij! Een hele gezellige dag dus die hopelijk vol zit met geluksmomenten. Alle bewoners uit Nieuw-West zijn van harte welkom bij Buurthuis Tante Ali op zondag 10 maart aan de Burgemeester Vening Meineszlaan 185.

*8Programma zondag 10 maart**
14.45 Welkom
15.00 Start rapworkshop van Rida
15.00 Start verkleedde tour door de Struikbuurt
16.30 Opening fototentoonstelling Suheila
17.00 Optreden rapgroep
17.30 Loterij
18.00 Soep met lekkere broodjes
19.30 Einde

leo westra

was blij er bij tezijn

hallo ,blij verast tezien wat er gebeurt,was er bij heb ook wat opnames gemaakt mijn camera viel en dacht dat ik zoveel bestanden kwijt was,soms raak je gewoon dingen kwijt ,offers noem ik dat ook wel,Laatst stopte ik mijn geheugen kaart in de pc en heb alle beelden nog plus de buurt slagerij ,als ik meniet vergis is daar vandaag een lente feest en morgen weer een heerlijke maaltijd .En leuke ontmoetingen,aan tebevelen groet leo