interview met john everaardt

Oud-bankmedewerker in Sloten

Verteller: John Everaardt
Sloten-Oud Osdorp

John Everaardt (1949) werkte 17 jaar als bankmedewerker in Sloten, totdat het bankkantoor daar werd opgeheven. Hij vindt het nog steeds de meest plezierige periode van zijn werkzame leven, met name ook wegens de vele contacten die hij met klanten, vaak boeren en tuinders, opbouwde, alles in een informele en gemoedelijke sfeer.

John Everaardt Bron: Bram de Waard, 2015

Dit interview is gemaakt en gefilmd door Bram de Waard van de 'Werkgroep Historie van de Dorpsraad Sloten-oud Osdorp'. Contacten gelegd door Tamar Frankfurther.

Stanley

Intervieuw met John Everaard

Jaja, John, dat waren mooie tijden. Die mevrouw die het altijd presteerde om om 3 minuten voor 4 binnen te komen, de man met de geldproblemen die we hielpen en die vervolgens met acceptgiro's van de Wehkamp binnen kwam. De garageboer die altijd stil in een hoekje ging zitten, noem maar op!