Stem op ons!

Geschiedenis Online Prijs

Auteur: Jan Hart

Het Geheugen van West heeft zich gekandideerd voor de Geschiedenis Online Prijs.

De Geschiedenis Online Prijs bekroont de beste historische website en app. Stemmen voor de Geschiedenis Online Prijs kan t/m 9 februari. De uitreiking vindt plaats op donderdag 16 februari 2017 in de Koninklijke Bibliotheek te Den Haag. Natuurlijk willen wij zo hoog mogelijk eindigen en het liefst winnen.

Daarom STEM OP ONS en klik op de button hieronder!

Stem nu op Geheugen van West

Een uitgebrachte stem moet nog wel bevestigd worden!
Na het uitbrengen van uw stem, ontvangt u een bevestigingsmail in uw mailbox. Deze e-mail moet geopend worden en de bevestigingslink dient te worden aangeklikt. Vervolgens leest u op de website dat uw stem is geactiveerd.

Let op: Mogelijk belandt deze bevestigingsmail vanwege spam-beveiligingsinstellingen niet in uw postvak-In, maar in de spambox.
Check daarom uw spambox indien u de bevestigings-email niet in uw e-mailbox hebt ontvangen, zodat u in staat bent uw stem te bevestigen.