The Amsterdam Storytelling Festival 1-4 november 2018

'Als een show goed is, gaat het onder je huid zitten.'

Podium Mozaïek, Bos en Lommerweg 191

Van 1 t/m 4 november 2018 vindt het Storytelling Festival Amsterdam plaats. Dit keer onder creatieve directie van Sahand Sahebdivani en Raphael Rodan, die kozen voor het thema 'Brotherhood'.

Raphael Rodan en Sahand Sahebdivani Foto: Andrew O'Hara, 2018.

De twee 'broers' van Israëlische en Iraanse komaf selecteerden een grote waaier aan internationale en nationale voorstellingen. Deze elfde editie wordt, met stukken die de grenzen van wat men verstaat onder storytelling oprekken, verrassend en divers. Gevestigde namen worden afgewisseld met opkomend talent. Ook is er een spannend randprogramma met gesprekken en workshops.

U bent van harte welkom in festivalhart Podium Mozaïek of bij een van de voorstellingen in de centrale OBA en Mezrab. Kijk op http://storytellingfestival.nl/ voor meer informatie over de activiteiten, tijden en prijzen.

Saman Amini: Samenloop van Omstandigheden. Foto: Casper Koster, 2018.

Logo The Amsterdam Storytelling Festival. Bron: The Amsterdam Storytelling Festival, 2018.