Makkelijker zoeken

1 Fan
Er komen steeds meer verhalen en nieuwsberichten op onze website te staan. Dat maakt het zoeken moeilijker. Daarom hebben we nu de verhalen en nieuwsberichten gerubriceerd op publicatiedatum en kunt u per jaar (2004, 2005, 2006, 2007 en 2008) zoeken.

Ronald Jonker

Oproep

Ik heb op de Paramariboschool gezeten en via schoolbank.nl en is er een klassefoto van John Banen te zien met leerlingen van de 5e klas in het jaar 1956-'57. Met John Banen, Sonja Kooij, Renee van Hal, Elly Hagen en Els Sieckmeier heb ik al contact gehad. Ik zoek nog en volgende personen in bij mij in de klas hebben gezeten. Dat zijn Dolf, Yvonne, Andre Beerenhout, Rudy Blanus, Rob Diks, Gerard Harmsen, Janny de Jong, Marga Kraaijpoel, Els Leijbrand, Rob Mast, Gerry Meijer, Willy Montezinos, Sonja van Rhenen, Jan de Ruyter, Jenny Sieckmeijer, Kees Slond, Ans van der Stolpen, Sylvia van de Velde, Rob van Vliet, Ruud Vonk en Jan van Zanten. Wanneer jullie dit lezen willen jullie dan naar Schoolbank.nl gaan en kijken of je naam er niet op staat. Verder vermeld jullie dat ik vijf leerlingen al weer leuk contact, maar ik hoop dat de groep nog groter kan worden.
Ik hoop dat je in ieder een een bericht wilt sturen.

Ronald Jonker

Zo hee

Dat is wel heeeeeeelllllllll snellllllll......................................

rutgers

hulde en respect

Jonge jonge, daar kunnen onze bestuurderen nog wat van leren!
Zo snel aan een verzoek voldoen, fenominaal.

Jan van Zijp

Zoeken op jaartal

Beste Jan,
Probeer het volgende eens: tik in het zoekvakje rechtsboven het jaartal in, bijvoorbeeld 1928 en klik op zoek.
En ... oh wonder, alle verhalen waarin '1928' voorkomt verschijnen.
;-)

J. Rutgers

Makkelijk zoeken.

Zou het naast de hier genoemde optie wellicht te realiseren zijn, om te zoeken op het jaartal waarin het verhaal zich afspeelt. Ik heb bijvoorbeeld bijzondere belangstelling voor de jaren 1948 - 1967 en ik kan me voorstellen, dat anderen ook specifiek op jaartal uit een periode zoeken.

Het is geen eis maar een dringend verzoek :-))