Laan van Spartaan (3)

Bos en Lommer

Dit keer fotografeerde Annick van Ommeren-Marquer deze nieuwe wijk in aanbouw niet alleen van boven, maar ook beneden op de grond.

Prachtige bronsbeeld, een echte sprong naar de toekomst! Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 25 februari 2008

Gepubliceerd: 6 maart 2008

Bekijk ook de andere fotoreportages in de rubriek Laan van Spartaan.

Sportvelden Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 25 februari 2008 Een rondje met twee benen op de grond.

Laan van Spartaan Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 25 februari 2008 Komt er al iets van (uit) de grond?

Laan van Spartaan Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 25 februari 2008

Mooie foto van de Jan van Galenhal

Ik ben sinds 1989 beheerder van de Jan van Galenhal en heb altijd al een foto willen nemen vanaf het punt waar jij staat.
Kom eens langs voor een kopje koffie want zolang staan we er niet meer. Als je nog meer foto's hebt hou ik me aanbevolen.
Groeten van
Kees Borgsteede