Laan van Spartaan (9)

Alvast een beetje sporten

Nog wel een grote zandbak Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 24 februari 2009

De Laan van Spartaan begint eindelijk vorm te krijgen; deze wijk wordt aangelegd rond de bestaande voetbalvelden van VVA/De Spartaan. Het eerste blok woningen komt aan de A-10 en zal 'De Tribune' heten.

Daarin komen 205 studentenwoningen en 110 zorgwoningen.
Ook komen er een restaurant, een zorgsteunpunt en andere voorzieningen, waaronder een klimhal en een parkeergarage.

Het gebouw krijgt 2 gezichten. Langs de A 10 komt er een strakke gevel die het geluid weert. De andere kant krijgt een levendige metselwerk gevel die laat zien dat het gebouw voor veel verschillende bewoners en voorzieningen bestemd is.

Bekijk ook de andere fotoreportages in de rubriek Laan van Spartaan.

'De Tribune' is al tot de 7e verdieping gekomen Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 24 februari 2009

De betonconstructie (voor de garage?) is bijna klaar Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 24 februari 2009

Mooie foto van de Jan van Galenhal

Ik ben sinds 1989 beheerder van de Jan van Galenhal en heb altijd al een foto willen nemen vanaf het punt waar jij staat.
Kom eens langs voor een kopje koffie want zolang staan we er niet meer. Als je nog meer foto's hebt hou ik me aanbevolen.
Groeten van
Kees Borgsteede