Oproep reünie

Wigbolt Ripperdastraat 1 - 11

Ik ben i.v.m. een reünie nog op zoek naar leden van de volgende families uit de Wigbolt nr. 1 t/m 11:
Koenders
Warmerdam
Oostra
Brul
Ter Beek
Blommestein
Mees
De Rijke
Tanis
en wie ik eventueel vergeten ben.

Ook vrienden van de Wigbolt zoals Rob Reuter, Melkert, Adrichem, Temme, Space 7, etc. zijn van harte welkom om te reageren.

Gaarne jullie reactie naar funinamsterdam@live.nl.

P. Visser

Schiet eens op met die rejunie

Niet om het een of het ander hoor maar waar blijft die zogenaamde rejunie nou ? Straks zijn we allemaal geflambeerd of werken we bij "grondverzet" en hoeft het niet meer.

Marie-Anja

Wigbolt Weerzien

Hoi Piet en Pieter

Leuk hoor dat jullie proberen een reunie te bewerkstelligen.Ik hou me aanbevolen en ik zal mijn broers en zussen ook vragen.

Groetekes van Marie-Anja Warmerdam

Geachte Peter

Ik tel maar 2 politiezonen of had jij een 10 voor tellen op school ?

peter ter beek

goed plan

beste Pieter en Pieter,

via via deze oproep gekregen. heb connecties om evt. adressen uit te zoeken. heb ik al in werking gezet. kan niks beloven maar doe mijn best. hou me op de hoogte via info@topgrade.nl.

groeten

(is het toeval dat de drie 'politiezonen' als eerste reageren??)

aanv. op aanv.

De bedoelde vrienden of vriendinnen als genoemd in mijn vorige oproep, moeten natuurlijk wel op de een of andere manier verbonden zijn met de "Wig." of Space7, dat moge duidelijk zijn.

P.P.

Ik zou nog wat namen willen noemen die me te binnen schoten, van vooral degenen die regelmatig vertoefden in "onze" straat als vriendjes of vriendinnetjes, of als trouwe fans van Space7...
uit de korte Colijnstr; De Wit,
Uit de "Kenau" ; vd. Schild, Kooijman,
Cornelis Roobol of Jacob Cabeliau; v. Muyden
uit de "Sam" ; Vos
Space7 fans ; Veldhuyzen, Ghijsen, Engelander, etc.

verder zou ik Pieter Visser in deze willen steunen in zijn pogingen mensen te vinden en zou een ieder willen vragen die nog contacten heeft uit het verleden met vrienden of vriendinnen, even te tippen omtrent deze a.s reunie (uiteraard bij voldoende belangstelling) en een bericht achter te laten op het e-mail adres als genoemd in P. Visser zijn oproep.