Wistjedatje (13)

Een nieuwe foto-puzzel met deze keer een leuke prijs.

Deze openbare toiletgelegenheid voor mannen bevindt zich onder de brug in de Burgemeester Röelstraat over de Cramergracht. wie, wat, wanneer, waar Foto: Jan Wiebenga, juni 2010 Foto: Jan Wiebenga, juni 2010

Beste bezoeker
Dit is een nieuwe opgave in de rubriek ‘wistjedatjes’ van het Geheugen van West. Het is de bedoeling dat u de plaats raadt waar de foto genomen is en - liefst nog - dat u er ook iets over kunt vertellen.

De objecten bevinden zich altijd in Nieuw- of Oud-West. En u krijgt één aanwijzing. Een week later volgt dan de oplossing en een nieuw 'wistjedatje'.

Het onderwerp van deze nieuwe opgave is "de uitkomst bij 'hoge nood', maar alleen voor mannen". Aanwijzing: Ruud schreef hier al eerder over.

Stuur uw reactie naar de redactie, klik hier om de e-mail te versturen. (Dus niet verklappen in een reactie onder deze puzzel.)
En ... onder de inzenders van een oplossing wordt een kwartetspel van Nieuw-West verloot. Klik hier om de prijs te bekijken.

De oplossing van Wistjedatje 12: de stadsvernieuwingsbuurt aan de Bernhard Loderstraat, gelegen tussen de Jan de Louterstraat en de Burgemeester Van Leeuwenlaan. Deze flat was de enige die nog overeind stond na de rigoureuze sloop. Nu is deze flat 'verstopt' achter nieuwbouw.

Er waren deze keer geen inzendingen met een oplossing. Te warm? Te veel bezig met voetbal? Of gewoon te moeilijk? Deze week een nieuwe kans met een leuke prijs.

De flat verscholen achter de nieuwbouw in de Bernhard Loderstraat wie, wat, wanneer, waar Foto: Google Maps Door: Jan van Zijp

Huizen in 't groen (de flat toen) wie, wat, wanneer, waar Foto: Jan van Zijp, 4 juni 2007 Foto: Jan van Zijp, 4 juni 2007 Door: Jan van Zijp

Ron

Openbare toiletgelegenheid

Ik weet niet waar deze openbare toiletgelegenheid zich bevindt maar veilig lijkt mij deze niet haha. Persoonlijk zou ik het nog liever over de reling doen.
Ik ben wel nieuwsgierig naar het antwoord t.z.t.

Gr.,