Wistjedatje (12)

Auteur: JHvZ iso 22111950 Jan van Zijp

Drie jaar geleden was hier wonen 'buitenwonen in 't groen', nu is dit huizenblok haast niet meer zichtbaar door de nieuwbouw.

Huizen in 't groen (de flat toen) wie, wat, wanneer, waar Foto: Jan van Zijp, 4 juni 2007 Foto: Jan van Zijp, 4 juni 2007 Door: Jan van Zijp

Beste bezoeker
Dit is een nieuwe opgave in de rubriek ‘wistjedatjes’ van het Geheugen van West. Het is de bedoeling dat u de plaats raadt waar de foto genomen is en - liefst nog - dat u er ook iets over kunt vertellen.

De objecten bevinden zich altijd in Nieuw- of Oud-West. En u krijgt één aanwijzing. Een week later volgt dan de oplossing en een nieuw 'wistjedatje'.

Het onderwerp van deze nieuwe opgave is 'stadsvernieuwing'.
Aanwijzing: Zoek het in de buurt van Jan, Bernhard en een burgemeester.

Stuur uw reactie naar de redactie! (Dus niet verklappen in een reactie onder deze puzzel.)

De oplossing van Wistjedatje 11:
Deze doelmannen stonden in Osdorp in het Jan van Zutphenplantsoen vlak bij de Baden Powellweg. Hier was een terrein ingericht - compleet met fitnessapparaten - om je conditie op te kunnen vijzelen.

Doelmannen Foto: v.m. stadsdeel Osdorp

Doel wie, wat, wanneer, waar Foto: Annick van Ommeren-Marquer Foto: Annick van Ommeren-Marquer

Doel wie, wat, wanneer, waar Foto: Annick van Ommeren-Marquer Foto: Annick van Ommeren-Marquer Door: Jan van Zijp