Muziek van de organist van Vredenhof

Westerpark

'Simon Goede jzn heeft een aantal grammofoonplaten gemaakt - voor kinderen en kleinkinderen - die begin 2000 op CD zijn overgezet.' dat schreef Lex Bol in zijn verhaal 'De organist van Vredenhof'.

Gebouw Vredenhof waar Simon Goede jzn op het orgel speelde wie, wat, wanneer, waar Foto: Lex Bol

Gebouw Vredenhof waar Simon Goede jzn op het orgel speelde wie, wat, wanneer, waar Foto: Lex Bol Door: Jan van Zijp

Lex Bol heeft die muziek ter beschikking gesteld en u kunt nu delen van die muziek beluisteren: link naar de pagina waar u kunt kiezen uit 6 delen.

Lex Bol genaamd Goede szn

geweldig!!

Wat komt het allemaal mooi tesamen, Vredenhof, mijn grootvader, zijn muziek, te beluisteren op deze site.
Bram Vermeulen schreef eens het lied "Dood ben je pas, als jij mij bent vergeten."
Ruim 40 jaar na zijn dood, wordt mijn grootvader op deze wijze "levend"gehouden en dat is toch wel heel speciaal.

Ik ben hem en mijn grootmoeder en mijn ouders enorm veel dank verschuldigd voor de liefde die zij mij bijbrachten voor muziek, de wijze van opvoeden en het weten dat de eindigheid van dit leven, éénmaal zal overgaan een een oneindigheid, wat reeds in het spel van mijn grootvader is te horen.