Laatste bezoek?

Auteur: JHvZ iso 22111950 Jan van Zijp

Op vrijdag 26 februari bracht Marijke Vos - wethouder Zorg, Milieu, Personeel en Organisatie, Openbare Ruimte en Groen van de centrale stad - een lunchbezoek aan De Brug, de multiculturele huiskamer in Geuzenveld.

Marijke Vos was en is een graag gezien gast in De Brug wie, wat, wanneer, waar Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 26 februari 2010 Door: Jan van Zijp

Marijke Vos (GroenLinks wethouder in Amsterdam) stelt zich niet beschikbaar als wethouder voor de collegeperiode 2010-2014. Dit heeft zij aan haar partij en collega’s meegedeeld. “Na 16 jaar actief politiek bedrijven is het tijd voor een andere stap.”

Het was niet haar eerste bezoek aan De Brug, maar wel haar laatste? De tijd zal het leren.

wie, wat, wanneer, waar Foto: Annick van Ommeren-Marquer, 26 februari 2010