Steun Zang Theatergroep Cantare

Enorme financiële strop na greep uit de kas.

Pygmalion uitgevoerd door Cantare in De Meervaart Foto: Cantare, februari 2010

In 2011 geeft Cantare vier benefiet voorstellingen om uit de schulden te komen. Avondvoorstellingen: Zaterdag 26 maart en 2 april (20.00-23.00 uur)
Matinee: Zondag 27 maart en 3 april (14.00-17.00 uur)
Reserveer nu alvast uw plaatsen: klik hier.

Of steun deze energieke groep mensen en word donateur; kijk op de website.

Maar u kunt als u lid wilt worden - na afspraak, zie hieronder - ook eens gaan kijken op een oefenavond (dinsdag) in het Wellantcollege, de koffie staat klaar!

Het Wellantcollege bevindt zich op de hoek Baden Powellweg/Pieter Calandlaan, ingang Jan van Zutphenstraat 60 te Amsterdam en is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Onder andere tramlijn 1 en bus 68/192 stoppen voor de deur.
Wilt u telefonisch informatie opvragen, dat kan ook onder nummer 020-4167570 of 020-6473017. U kunt ook een e-mail sturen naar info@cantare.nu of kijk op de website www.cantare.nu.