Kunst in Osdorp

Osdorp

Kunst in Osdorp groeit nog steeds met projecten zoals beelden in het Stadspark, ontworpen door kinderen, het Rembrandtproject vorig jaar in het Kuiperijmuseum en nu weer een project met kinderen die mozaïektegels maken voor het nieuwe dierenasiel.

In de loop der jaren zijn er door sloopwerkzaamheden en nieuwbouw een paar expositieruimten verdwenen. Maar daarvoor in de plaats is er voor kunstenaars nu de mogelijkheid om te exposeren in theater De Meervaart, het Kuiperijmuseum, naast de molen van Sloten en in de galerij van het stadsdeelkantoor. De grootste wens is helaas nog niet verwezenlijkt: een eigen ontmoetings- en expositieruimte met de mogelijkheid voor poëzie, muziek, enzovoort.

In De Westerpost kunt u elke week lezen welke activiteiten door de commissie Kunst in Osdorp worden georganiseerd. Deze informatie staat ook op de website van stadsdeel 0sdorp: www.osdorp.amsterdam.nl.

Bep Prent-Opdam
Voorzitter commissie Kunst in Osdorp