Doorgeefwinkel 'The Bookstore'

Deze doorgeefwinkel aan de Ernest Staesstraat is iedere woensdag van 10.00 tot 12.00 uur geopend.

De doorgeefwinkel aan de Ernest Staesstraat 1 Foto: Annick van Ommeren-Marquer, augustus 2011

Je kan dan onder het genot van een kopje koffie of thee gratis een nieuwe outfit, speelgoed en/of prullaria komen uitzoeken en meenemen. Ook kun je jouw overbodige spullen en kleding afgeven, zodat die doorgegeven kunnen worden aan anderen.

Lees hier de reacties van 'klanten'

De doorgeefwinkel is een initiatief van het kunstenaars collectief THE BOOKSTORE. Op de website http://www.bookstoreproject.nl kun je meer informatie vinden over het collectief en hun andere activiteiten.

Er is van alles 'te geef' Foto: Annick van Ommeren-Marquer, augustus 2011

Enthousiaste klanten Foto: Annick van Ommeren-Marquer, augustus 2011

Mariëtte

compliment

beste initiatiefnemers, de foto's zien er leuk en interessant uit, en de naam doorgeefwinkel vind ik heel gepast. wij hebben een weggeefwinkel. ik ervaar dat de naam suggereert dat de winkel er vooral is voor mensen 'met weinig geld'. terwijl ik vooral iedereen uit zou willen nodigen om in ieder geval onze spullen met elkaar te delen! veel plezier met alles wat het oplevert! :-)