'De kracht van zilver in Nieuw-West'

1 Fan

Wat doet u op 16 december? Op deze vrijdag organiseert het stadsdeel Nieuw-West samen met Eigenwijks de manifestatie ‘De kracht van zilver in Nieuw-West’, die draait om bewoners van 50 jaar en ouder.

Het stadsdeel en Eigenwijks nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij de bijeenkomst in uw buurt. Op vier locaties in Nieuw-West worden door de dag heen in een estafettevorm verschillende activiteiten georganiseerd voor en door ouderen.

Meer informatie kunt u lezen in de aankondiging van deze manifestatie in de Westerpost van 30 november 2011: http://www.westerpost.nl/westerpost2011/wk48/ doorbladeren naar pagina 27, rechtsboven.
U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@eigenwijks.nl met daarin uw naam en de bijeenkomst waar u bij aanwezig wilt zijn. Of u kunt bellen naar Karin Kauw en Peter Spruijt op telefoonnummer 020 – 34 60 670.

Hopelijk tot ziens op 16 december!