Workshop Fotografie

1 Fan

Op vrijdag 30 maart van 10 tot 12 uur kunnen enthousiastelingen van het Geheugen van West een workshop Fotograferen volgen bij de dependance 'West Side Stories' van het fotomuseum FOAM op het Confuciusplein in Slotermeer.

Grote FOAM-foto's op het Confuciusplein Foto: Shirley Brandeis, 24 november 2011 Foto: Shirley Brandeis, 2012

Er zijn nog plaatsen vrij, dus wil je meedoen? Stuur dan een e-mail aan redactie@stichtinggeheugenvanwest.nl.
Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt en je krijgt bericht of er nog plaats is.

Workshop
Het gaat in deze workshop om een foto bij een verhaal. Heb je zelf een verhaal geschreven dan leer je in deze workshop hoe je - misschien wel door op een andere manier naar jouw verhaal te kijken - er een speciale foto bij kunt maken.
Heb je zelf geen verhaal geschreven, kies dan een voor jou aansprekend verhaal uit en maak ook hierbij een passende foto.

De workshop is gratis en als je geen digitale fotocamera hebt, kun je er een lenen.

Graag tot de 30e op het Confuciusplein,