Verhalenwedstrijd in de maand van de Geschiedenis

Altijd prijs: Thema "Arm & Rijk"

Amsterdam-West, Oud-West, Nieuw-West

Laatste kans!

Voeg ook een stukje geschiedenis toe!
En stuur een kort verhaal in over Arm & Rijk in de westelijke wijken van Amsterdam. U dingt dan mee naar de prijzen: boekjes over Amsterdam-(Nieuw)West en kwartetspellen van Amsterdam Nieuw-West.

NOG tot en met 31 OKTOBER en ... altijd prijs!

Schrijf een verhaal van 300-400 woorden en stuur apart een (liefst) oude foto mee. Stuur dit aan redactie@stichtinggeheugenvanwest.nl.

Uw verhaal wordt direct gepubliceerd op de website van het Geheugen van West. De wedstrijd loopt van 1 tot en met 31 oktober en op 1 november 2012 worden de winnaars bekend gemaakt.

U hoeft geen geoefend schrijfster of schrijver te zijn, want uw verhaal wordt zonodig geredigeerd door de redactie van onze website (en pas gepubliceerd wanneer u akkoord bent gegaan met eventuele aanpassingen).

Ook alleen oude foto's met een korte beschrijving zijn welkom en dingen mee naar één van de prijzen uit het prijzenpakket.

Klik hier om alle inzendingen te zien.

Maand van de Geschiedenis
Oktober 2012 staat in het teken van geschiedenis. Overal in Nederland organiseren honderden instellingen een breed scala aan activiteiten. Het thema van de Maand van de Geschiedenis is Arm & Rijk.

Elke dag is er wat te doen; u vindt hier alle activiteiten. Nog niet genoeg? Ontdek boeken over Arm & Rijk, bekijk de speciale uitzendingen op tv of kook eens zoals men dat vroeger deed.

De Maand van de Geschiedenis wordt georganiseerd door het Nederlands Openluchtmuseum in samenwerking met het Rijksmuseum.

Speelplaats Nico Snijderstraat 1956 Bron: onbekend

Speelplaats Nico Snijderstraat 1956 Bron: onbekend Door: Jan van Zijp