Watisdatje december 2011 (2)

1 Fan

De zevende van de acht fotopuzzels. Bij welk verhaal staat de foto waar dit een stuk van is? Kunt u de foto niet vinden? Volgende week krijgt u meer te zien. Misschien helpt deze aanwijzing: "er wordt veel gezongen eind december".

Fotopuzzel 'Watisdatje' december 2011

Watisdatje
Wat u moet doen is het stukje foto herkennen als deel van een foto op onze website. Misschien moet u daarvoor zoeken op onze website, maar het is de moeite waard.
Deze maand verloten we onder de inzenders een Kwartetspel van Nieuw-West.

Hoe werkt het?
Elke maand wordt een stukje van een foto getoond. Die foto staat ergens op onze website. De week daarop wordt een groter stukje van de foto getoond en wordt een aanwijzing gegeven waar de foto te vinden is. De derde week wordt weer een groter stukje van de foto getoond en volgt nog een aanwijzing. De vierde week wordt aangegeven waar de foto te vinden is en wie de maandprijs heeft gewonnen. De maand daarop verschijnt in de eerste week een klein stukje van de foto van die maand.

Oplossingen insturen
Om kans te maken op de maandprijs stuurt u per e-mail uw oplossing in: de naam van het verhaal of het nummer van de webpagina waarop de foto staat (dat nummer kunt u vinden boven in de adresbalk met de URL van het verhaal - dit stuk heeft bijvoorbeeld nummer 16487). Stuur uw oplossing naar de redactie van het Geheugen van West. U krijgt een bevestiging van uw inzending, u loot mee voor de maandprijs ... en u krijgt een puzzelletter! Die letter moet u goed bewaren.

Speel acht maanden mee
De spelers die al langer meedoen, weten het: elke maand krijgen ze een letter en na acht maanden is van die letters een woord te vormen. Dat woord is de oplossing van het Watisdatje-spel 2011-2012. In januari 2012 maken zij kans op de hoofdprijs ter waarde van € 50,- of op een van de kleinere prijzen.

Maar als u deze maand de oplossing niet weet of niet kunt vinden?
Geen probleem, stuur toch aan het eind van de maand een e-mail naar de redactie van het Geheugen van West en zet daarin dat u de oplossing niet heeft kunnen vinden. Dan krijgt u alsnog de letter van die maand toegestuurd. Dat geldt alleen voor inzenders die alle maanden meedoen!

De spelregels
Het spelreglement van Watisdatje kunt u lezen door op deze link te klikken.

Oplossing niet in een reactie zetten!
Zet uw oplossing niet in een reactie onder deze puzzel, want dan is de lol van het puzzelen voor anderen er gauw af.