Watisdatje januari 2012

1 Fan

De laatste puzzel van een reeks van acht fotopuzzels. Bij welk verhaal hoort de foto waar dit een stukje van is? Volgende week een groter stuk.

Waar is dit een stukje van?

Alleen voor diegenen die alle maanden meegespeeld hebben!
Stuur de oplossing voor 20 januari 2012 in en ontvang de laatste (sleutel)letter. Met de acht verkregen letters is een woord te vormen. Bij het insturen van het goede puzzelwoord dingen zij mee naar de hoofdprijs ter waarde van €50,- of een van de kleinere prijzen.
De prijsuitreiking is top 29 januari 2012 tijdens Het Grote Vertelfestival.

Wat was Watisdatje?
Wat u moest doen is het stukje foto herkennen als deel van een foto op onze website. Misschien moest u daarvoor zoeken op onze website, maar het was de moeite waard.
Elke maand verlootten we onder de inzenders een boekenbon of een kwartetspel van Nieuw-West.

Hoe werkte het?
Elke maand werd een stukje van een foto getoond. Die foto staat ergens op onze website. De week daarop werd een groter stukje van de foto getoond en werd een aanwijzing gegeven waar de foto te vinden is. De derde week werd weer een groter stukje van de foto getoond en volgde nog een aanwijzing. De vierde week werd aangegeven waar de foto te vinden is en wie de maandprijs had gewonnen. De maand daarop verscheen in de eerste week een klein stukje van de foto van die maand.

Oplossingen insturen
Om kans te maken op de maandprijs stuurde u per e-mail uw oplossing in: de naam van het verhaal of het nummer van de webpagina waarop de foto staat (dat nummer kunt u vinden boven in de adresbalk met de URL van het verhaal - dit stuk heeft bijvoorbeeld nummer 16487).

Speelde u zeven maanden mee?
De spelers die al langer meededen, weten het: elke maand kregen ze een letter en nu - na acht maanden - is van die letters een woord te vormen. Dat woord is de oplossing van het Watisdatje-spel 2011-2012.

De spelregels
Het spelreglement van Watisdatje kunt u lezen door op deze link te klikken.