Wandeltocht

1 Fan

Net over de grens van 'ons' gebied, maar zeker de moeite waard om te doen. Ons Genoegen organiseert in 2012 twee mooie wandeltochten door “Oud Amsterdam”. Deze tochten voeren u weer naar plekjes die voor velen onbekend zijn.

- De eerste tocht word gehouden op zaterdag 10 en zondag 11 maart
- De tweede tocht wordt gehouden op zaterdag 3 en zondag 4 november

Wilt u meedoen aan deze wandelingen kom dan op 10 of 11 maart en 3 of 4 november naar het clubgebouw van “Ons Genoegen” aan de Elandsstraat 44a, (of nr. 101)
Het gebouw is te bereiken met; tram 13 of 17 vanaf het Centraalstation, uitstappen bij de Westermarkt. Rechtdoor brug over, daarna linksaf de Prinsengracht op gaan, rechtdoor over de brug, 1e straat rechtsaf Elandsstraat.

Komt u met de bus van Connexxion dan kunt u uitstappen bij het hoofd- bureau van Politie, aan de Marnixstraat/Elandsgracht.Brug tegenover het busstation oversteken, linksaf de Lijnbaansgracht op gaan en rechtsaf de Elandsstraat in lopen.

De afstanden die gelopen kunnen worden zijn: 5, 10, 15, 20, 25, km.
U krijgt een wandelroute mee waarop de bijzondere monumenten en bezienswaardig-heden met een bescheiden uitleg staan aangegeven.

Starttijden: 25-20 km. van 9.00 tot 11.00 uur

Het startlokaal is open vanaf 8.30 uur.