Krakende Niet-Meer-Zo-Piep-Show

60 jaar Tuinsteden Amsterdam

Op zaterdag 22 september staat de Krakende Niet-
Meer-Zo-Piep-Show om 13.30 en 16.00 uur in de feesttent aan de oostelijke oever van de Sloterplas. De voorstelling is gratis te bezoeken en er zijn stoelen in de tent zodat men lekker kan zitten en niet hoeft te blijven staan!

Speciaal voor het 60 jarig bestaan van de Tuinsteden is er een show gemaakt die geheel in het teken staat van wonen: over op kamers gaan, bij een hospita, of bij je schoonouders op zolder, een commune, kraken, maar ook over het moment dat je afscheid moet nemen van je huis en je dierbaren. Actrice Nelly Frijda is speciale gast. Ze neemt het publiek mee op reis door Amsterdam en vertelt over haar eigen woongeschiedenis, aan de hand van foto’s en liedjes.

De Niet-Meer-Zo-Piep-Show is inmiddels een begrip in Nederland. Afgelopen jaar toerde de show langs de theaters en festival Lowlands. Nu zijn we terug met De Krakende Niet-Meer-Zo-Piep-Show, een podium vol sexy, rebelse, vrolijke, chagrijnige en brave ouderen in een hilarische en ontroerende show. Met live muziek van de Niet-Meer-Zo-Piep-BigBand met o.a. Clous van Mechelen en Kim Soepnel en het Niet-Meer-Zo-Piep-Koor. Ook is de 91-jarige zangeres Mijntje van de partij. Zij neemt het publiek voor zich in met haar vertolking van diverse jazz standards. Zing en swing mee in De Krakende Niet-Meer-Zo-Piep-Show!

De Krakende Niet-Meer-Zo-Piep-Show is onderdeel van het festival New West Fest.
Zaterdag 22 september, 13.30 en 16.00 uur in de feesttent aan de oostelijke oever van de Sloterplas. De voorstelling is gratis te bezoeken en er zijn stoelen in de tent zodat men lekker kan zitten en niet hoeft te blijven staan!

Meer informatie over het gezelschap is te vinden op: http://www.parelsvoordezwijnen.com