Gezocht: jarige uit het geboortejaar 1952

Voor een verjaardagsfeest in het laatste weekend van juni

In 2012 bestaat Nieuw West zestig jaar. Dat gaat toneelgroep Alaska vieren met een spectaculaire voorstelling waarin de geschiedenis van de buurt verweven wordt met de levensgeschiedenissen van heel veel bewoners van Nieuw West die eveneens in 1952 geboren zijn. In de aanloop daar naartoe vieren we de komende tijd regelmatig verjaardagen. Te beginnen tijdens het Sloterplas Festival van deze zomer.

Oproep

Bent u geboren in 1952, jarig (bijna of al geweest) en wilt u dat wij uw verjaardagsfeest organiseren in het laatste weekend van juni 2010? U wordt kosteloos in het zonnetje gezet: Wij bieden een bijzondere locatie aan de Sloterplas. Wij nodigen uw dierbaren uit, zorgen voor versiering, taart voor iedereen en voegen wat bijzondere familieleden of kennissen toe. U kunt er zeker van zijn dat het voor zowel uw eigen kring als voor publiek van het Sloterplas Festival een mooie middag wordt. Interesse? Neem dan contact op met Kaja Pohlmann (Kater Produkties) & Marijke Schermer (toneelgroep Alaska), via feest@toneelgroepalaska.nl.