Achmed Baâdoud reikt Resto VanHarte Cadeaubon uit

1 Fan

Op donderdag 9 december reikt stadsdeelvoorzitter Achmed Baâdoud de eerste Resto VanHarte Cadeaubon uit aan een heel bijzondere Resto-gast. Hiermee viert Resto VanHarte Amsterdam Nieuw-West het vijfjarig bestaan van de organisatie.

Resto VanHarte Cadeaubon

Speciaal voor het lustrum heeft Resto VanHarte een cadeaubon ontwikkeld. Voor die bon krijgt men een heerlijk driegangendiner en een bijzondere ontmoeting bij Resto VanHarte. De prijs van de bon is € 15. Dat is de werkelijke kostprijs van een maaltijd bij Resto VanHarte. Door deze bon te kopen, steunt u het werk van Resto VanHarte.

Kom mee eten

Bezoek Resto VanHarte in Amsterdam Nieuw-West en kom mee eten! Het Resto is elke maandag en donderdag open. Om te reserveren belt u het gratis telefoonnummer 0800-0151 op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur. Reserveren kan vanaf tien dagen van tevoren. Een 3-gangenmaaltijd kost € 6,-, voor mensen met een stadspas € 3,-. Kinderen tot 12 jaar betalen de helft. Resto VanHarte houdt rekening met vegetariërs en halal-wensen.
Resto VanHarte Nieuw-West zit in De Brug aan de Aalbersestraat 248a.