Bijzonder restaurant in Amsterdam Nieuw-West

Stadsdeelvoorzitter Baâdoud opent 6 juli nieuw Resto VanHarte

Feestelijke opening
Woensdag 6 juli van 16.30 - 18.30 uur vindt de feestelijke opening plaats van Resto VanHarte Amsterdam Nieuw-West in de Serre aan de Pieter Calandlaan 258a. Resto VanHarte is het is het levendige buurtrestaurant met lekkere maaltijden voor een lage prijs, waar mensen elkaar ontmoeten en kennismaken met elkaars cultuur en achtergronden. Stadsdeelvoorzitter Achmed Baâdoud verricht de officiële opening met het uitserveren van de eerste maaltijden. Tussen de gangen door is er een optreden van het muzikale duo Barth en Stanley van der Hoeven.

Kom mee-eten
Resto VanHarte Amsterdam Nieuw-West is elke maandag en woensdag vanaf 17.30 uur open in de Serre aan de Pieter Calandlaan 258a. Om te reserveren belt u het gratis telefoonnummer 0800-0151 op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur. Reserveren kan vanaf tien dagen van tevoren. Een 3-gangenmaaltijd kost € 6,-, met Stadspas € 3,-. Kinderen tot 12 jaar betalen de helft. Resto VanHarte houdt rekening met vegetariërs en halal-wensen. Zie ook http://www.restovanharte.nl

Iedereen is van harte welkom
Het nieuwe buurtrestaurant is het derde Resto in Amsterdam. Er draaien sinds 2006 een Resto VanHarte in Amsterdam Noord en een Resto in Amsterdam Zuidoost. Bij Resto VanHarte staan lekkere, goedkope maaltijden op de kaart en iedereen is van harte welkom! Rondom de maaltijd organiseert Resto VanHarte allerhande thema-avonden en activiteiten om mensen te informeren en met elkaar in contact te brengen. Vaak eten de wijkagent, de imam of de sociaal raadsman mee en vertellen over hun werk in de wijk. Als gastheer zet Resto VanHarte zich in voor een wijk waar mensen elkaar ontmoeten en uitsluiting geen kans krijgt. Dat dit concept werkt, blijkt wel uit de snelle groei van het aantal Resto’s: in 2010 opende H.K.H. Máxima het 25ste Resto in Amersfoort.

George

Tijden en dagen zijn onjuist, oude informatie, hieronder de juiste info

Calvijn College
Elke maandag en donderdag in het Calvijn

Pieter Calandlaan 3
1065 KH Amsterdam Nieuw West

Rita McCabe

Openingsdagen restaurant Calvijn Junior College

Ik heb gereserveerd voor donderdag 19 mei a.s. Dit is òok bevestigd. In jullie publicaties lees ik steeds dat de openingsdagen maandag en woensdag zijn.