Ambachtelijk bier proeven uit Osdorp

7 Fans
Bieren van de Osdorpse brouwerij De 7 Deugden Heerlijk ambachtelijk bier Heerlijk ambachtelijk bier uit Nieuw-West Heerlijk ambachtelijk bier uit Nieuw-West De namen van de bieren alleen al vertellen een verhaal

Zaterdag 5 maart was de feestelijke opening van bierbrouwerij de 7 deugden

De 7 Deugden in Osdorp is een ambachtelijke bierbrouwerij waar mensen voor wie een gewone baan niet vanzelfsprekend is een kans krijgen op de arbeidsmarkt.
Zaterdag 5 maart kon iedereen proeven (en kopen) bij deze enige, echte bierbrouwer in Amsterdam-Osdorp. Heerlijke bieren die onder de prachtige namen Stout&Moedig, Arm&Zalig, Dubbel&Dik, Scheepsrecht, Scherp&Zinnig, Wijs&Neuzig op de markt gebracht worden.

En dat de bieren goed smaken kan uw webredacteur alleen maar beamen, want hij heeft ze geproefd en dacht meteen "dat smaakt naar meer".

Brouwerij 'De 7 Deugden' is een brouwerij met een missie: het brouwen van bier, het ontvangen van gasten in het proeflokaal en de begeleiding van medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt.

Waar
Brouwerij De 7 Deugden