Open Dag Brouwerij De 7 Deugden

Auteur: Garmt Haakma
Osdorp

Zaterdag 19 mei 2012 kunnen belangstellenden van 11.00 tot 18.00 uur van alles te weten te komen over de brouwerij, over de brouwer, het bier en het brouwproces.

Bieren van de Osdorpse brouwerij De 7 Deugden Heerlijk ambachtelijk bier Heerlijk ambachtelijk bier uit Nieuw-West Heerlijk ambachtelijk bier uit Nieuw-West De namen van de bieren alleen al vertellen een verhaal

Brouwerij De 7 Deugden is één van de meer dan honderd brouwerijen die de komende week in het kader van de Nederlandse Brouwerij Dagen de deuren opent voor belangstellenden. Zie ook: http://www.weekvanhetnederlandsebier.nl/brouwerijdagen.
Door heel Nederland wordt op diverse manieren het Nederlandse bier gepromoot, onder andere door proeverijen bij zo’n 60 brouwerijen.

Bier proeven in Osdorp
Dicht bij huis kan dat aanstaande zaterdag 19 mei bij brouwerij De 7 Deugden in Amsterdam Nieuw-West. Deze jonge brouwerij opende in maart 2011 haar deuren en is druk doende een welbekende en succesvolle producent van bijzondere bieren te worden. Bijzonder omdat het “culinaire” bieren zijn die goed te combineren zijn met een mooie maaltijd of zelfs een dessert. Het zijn dus geen “zuipbiertjes”. De namen van de 7 verschillende soorten zijn al een uitnodiging om meer over dit bier te weten te komen: Scherp+Zinnig, Stout+Moedig, Wijs+Neuzig – om er maar een paar te noemen.

U bent van harte welkom om alle aspecten van het bier brouwen te ontdekken én het overheerlijke bier te proeven. Op 19 mei, vanaf 11.00 tot 18.00 uur worden om het uur rondleidingen georganiseerd door de overenthousiaste en gepassioneerde brouwer Garmt Haakma. En u hoort waarom deze brouwerij De 7 Deugden heet …

Adres Osdorperweg 578 achter (achter de boerderij), 1067 SZ Amsterdam. Parkeren is geen probleem. Voor meer informatie kunt u ook terecht op http://www.de7deugden.nl

Brouwerij De 7 Deugden is niet alleen een producent van bier maar heeft daarnaast ook een ideële doelstelling: In de brouwerij werken mensen die een zekere afstand tot de arbeidsmarkt hebben en hier weer ritme en regelmaat vinden.

Meer informatie:
G.J. Haakma