Leven in de Brouwerij

De betekenis van verhalen voor bezieling in leven en werk

7 Fans

Op zaterdag 6 april 2013 organiseert stichting Leven in de Brouwerij een middag over Storytelling - in Brouwerij de 7 Deugden aan de Osdorperweg 278 achter - en de betekenis daarvan voor onze bezieling en zingeving in leven en werk.

Bieren van de Osdorpse brouwerij De 7 Deugden Heerlijk ambachtelijk bier Heerlijk ambachtelijk bier uit Nieuw-West Heerlijk ambachtelijk bier uit Nieuw-West De namen van de bieren alleen al vertellen een verhaal

Verhaal de zin in je leven
“Storytelling is een manier om je bezieling als persoon uit te dragen in wat je doet en te delen met de mensen met wie je leeft en werkt. Daar ontstaat een gemeenschappelijke verbinding en een collectieve kracht.”

Marius Gosschalk, storyteller zal een speciaal gemaakt verhaal vertellen. Aansluitend zal hij in een korte workshop met alle gasten op een creatieve manier aan de slag gaan.

Programma
15.30 uur: inloop en welkom
16.00 uur: storytelling + workshop
17.30 uur: nazit en mogelijkheid voor een rondleiding in de brouwerij en het proeven van de twee voorjaarsbieren Spring+Bock en Spring+Tijm.

Plaats
Brouwerij de 7 Deugden, Osdorperweg 278 achter, 1067 SZ Amsterdam-Osdorp

Gratis deelname
Deelname aan Storytelling/workshop en rondleiding in de Brouwerij is gratis.
U kunt natuurlijk altijd een gift overmaken aan de Stichting Leven in de Brouwerij: bankrekening 1156.648.66.
Koffie, thee en de bierproeverij kosten € 2,50 per consumptie.

Aanmelding